Ciorba de pastai

Ciorba de fasole verde

Ciorbe, supe, borsuri, Food, Retete romanesti

Ciorba de fasole verde este regina ciorbelor de vara, reconfortanta, cu putine calorii si extrem de usoara. Ciorba de fasole verde este acel fel de ciorba pe care ai putea sa il mananci fara sa te opresti. Ciorba de fasole verde poate fi si o buna sursa de hidratare in zilele caniculare.

Asadar, din seria ciorbelor de vara, cea de fasole verde pastai nu are cum sa lipseasca. Este usor de preparat, contine vitamine si fibre si e recomandata pentru o cina usoara mai ales daca tii la silueta ta, dar nu e o regula ca ea sa fie mancata neaparat la cina.

Adauga in aceasta ciorba de fasole verde putin brocoli pentru consistenta dar si pentru un plus de vitamine. Ciorba de fasole verde se prepara rapid si poate fi servitat chiar si rece cu putin lapte batut.

Ce poate fi mai delicios si mai sanatos, decat o astfel de ciorba facuta cu cele mai proaspete legume de sezon, proaspete si pline de vitamine si nutrienti. Fasolea verde este una dintre cele mai sanatoase legume, e o sursa importanta de fibre si vitamine si nu ar trebui sa lasam sa treaca vara fara sa profitam de ea.

Ingrediente
300 grame fasole verde pastai
200 grame brocoli
3 cartofi
2 ardei
3 morcovi
1 legatura de ceapa verde
2 lingurite ulei de masline
patrunjel verde
suc de la 1 lamaie
sare, piper
Mod de preparare
Fasolea verde si brocoli se oparesc in apa cu sare, se scot intr-o sita, se pun sub jet de apa rece si se stropesc apoi cu suc de lamaie.
Ceapa, morcovii si ardeii se taie marunt si se pun intr-o cratita cu apa clocotita, sare si frunze de patrunjel. Se adauga legumele, fasolea verde si brocoli si se mai lasa sa fiarba impreuna cateva minute.

Citeste si:

Orez cu vinete, fasole rosie si carnaciori picanti

Fasole batuta

Ciorba de fasole cu ciolan afumat ardeleneasca

Ciorba de dovlecei

Ciorba de cartofi

Leave a Reply