Prosecco cu pepene

Prosecco cu pepene. It’s summer time!

Retete internationale
Prosecco cu pepene
Prosecco cu pepene

Prosecco cu pepene este bautura verii . Nu stiu daca este un top de genul asta, dar e clar cea mai consumata bautura la piscina sau pe sezlong la mare.

Am mai vorbit despre Prosecco, poti sa afli mai multe despre aceasta bautura AICI, apoi iti propun sa te rasfeti cu cel mai racoritor cocktail al verii. Prosecco cu pepene, simplu, fresh si elegant.  

Prosecco se bea si in alte combinatii de fructe, dar acum executam un pepene pentru ca tot e sezonul lor. Va asigur ca nu exista ceva mai bun in zilele de vara sau in serile calde cand simti si briza marii pe aproape. 

Ingrediente

Pepene

Menta proaspata

Fructe de padure proaspete sau congelate

1 lime

Prosecco

Mod de preparare

Ai nevoie de jumatate de pepene de marime medie. Scoate toti samburii si pune miezul intr-un blender. Mixeaza-l bine, iar apoi strecoara continutul printr-o sita fina ca sa obtii doar sucul fin separat de pulpa.

Apoi intr-un recipient, de exemplu intr-o carafa, pune fructele de padure, daca sunt congelate vor tine loc de gheata, menta verde si felii subtiri de lime. Adauga peste acestea sucul de pepene (vei obtine cam jumatate de litru) si in final Prosecco rece. Poti adauga si sirop de fructe daca iti plac bauturile mai dulci.

Atat. Enjoy the summer!

 

 

Leave a Reply