detox

8 semne prin care corpul tau iti arata ca are nevoie de detoxifiere

Tratamente naturiste, Wellness

Starea permanenta de oboseala, indigestia sau constipatia sunt doar cateva semne prin care corpul tau incearca sa iti transmita ca are nevoie urgent de detoxifiere.

Acestea sunt cele mai frecvente simptome prin care iti dai seama ca organismul tau e suprasolicitat si nu mai functioneaza normal, insa mai sunt si alte semnale prin care incearca sa iti spuna ca e cazul sa iei rapid masuri, semnale pe care la prima vedere poate nu stii cum sa le interpretezi.

  1. Insomnia asociata de multe ori cu boli complicate poate sa fie doar mesajul prin care corpul tau iti spune ca e cazul sa urmezi o dieta de detoxifiere.
  2. Starile de letargie. Din moment ce nu dormi suficient e posibil sa te confrunti cu stari de oboseala in timpul zilei. Poti sa iti recapeti energia prin detoxifiere.
  3. Stresul . Redu toxinele precum alcoolul, cofeina sau zaharul din alimentatie si vei reduce si nivel de stres.
  4. Daca observi ca nu te mai poti concentra in timpul unei conversatii sau in timpul activitatilor zilnic e un alt semn ca trebuie sa iti detoxifiezi corpul.
  5. Luarea in greutate. Daca te ingrasi si nu iti dai seama de ce, atunci e posibil sa ai un organism toxic. Incepe sa iti curati organismul eliminand alcoolul, mancarurile procesate si de tip fast-food.
  6. Mirosul corpului. Respiratia urat mirositoare sau un miros neobisnuit al pielii pot fi alte doua semne clare ca organismul tau e plin de toxine.
  7. Starile de balonare sunt un semn al indigestiei. Problemele provocate de indigestie se rezolva de multe ori printr-o dieta de detoxifiere.
  8. Daca nu iti explici de ce nimic nu te mai bucura s-ar putea sa fie tot din cauza toxinelor din organism.

Poti sa iti detoxifiezi rapid corpul, introducand in alimentatia ta zilnica smoothies de fructe si legume, legume si fructe proaspete, supe de sezon, ceaiuri de plante si lapte din diverse nuci.

Leave a Reply