ierusalim

Romanii, intre religie si shopping: destinatii de Paste preferate

City Breaks, Life, Travel

ierusalim intRoma, Atena, Ierusalim, Dubai si Amsterdam sunt destinatiile pe care romanii le perefera pentru vacanta de Paste. Multi dintre romani isi planifica mini-vacanta de Paste cu cateva luni inainte, cand si ofertele sunt mai tentante si preturile ceva mai accesibile.

Pe ultima suta de metri preturile pachetelor turisitice cresc, insa cei care isi doresc sa petreaca Pastele peste granita au sanse sa mai gaseasca cateva oferte chiar daca vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar.

Cei care prefera o atmosfera religioasa vor opta pentru destinatii de Paste recunoscute ca avand o puternica incarcatura religioasa. Una dintre acestea este Roma, unde un city-break de 3 zile cu bilet de avion, cazare si mic dejun porneste de la 337 de euro.

O alta destinatie pe care romanii o aleg pentru Paste este Atena. Capitala Greciei este preferata multora, tocmai pentru ca este vorba despre o tara otrodoxa si pentru ca multe traditii, obiceiuri si chiar meniul de Paste ii vor face pe multi sa se simta ca acasa. Cei care vor sa petreaca Pastele in Grecia vor scoate din buzunar peste 400 de euro pentru trei nopti de cazare si biletul de avion.

Multi romani prefera sa isi petreaca Pastele la Ierusalim, destinatia cu o foarte puternica incarcatura religioasa. Un bilet de avion dus –intors la Tel Aviv costa in jur de 200 de euro

Exista insa si romani care profita de mini-vacanta de Paste si aleg destinatii pentru relaxare, distractie sau shopping. De aceea, pentru aceasta perioada a anului foarte multi si-au cumparat pachete turistice pentru Amsterdam sau Dubai, chiar daca preturile pentru aceste destinatii nu sunt foarte mici.

Foto: i24news.tv

 

Leave a Reply