job-680733_1920

4000 de joburi si salarii de 1500 de euro la targul de cariera “Angajatori de TOP”

Experiences

100 de companii de renume si peste 4000 de joburi ii asteapta pe cei interesati la editia de anul acesta “Angajatori de TOP Bucuresti”, renumitul targ de joburi care se desfasoara pe 27 si 28 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Locurile de munca pe care le scot la concurs angajatorii la editia din aceasta primavara acopera domenii diverse: achizitii, customer-support, bancar, contabilitate-finante, inginerie, IT Software, IT Hardware, marketing, management, productie,telecomunicatii sau vanzari, conform hipo.ro.

Salariile variaza in functie de experienta. Pentru un candidat entry-lever oferta porneste de la 300 de euro, in timp ce candidatii senilor-level, cu peste 5 ani experienta, pot gasi si oferte intre 1000-1500 de euro, dar chiar si mai mari.

Printre companiile prezente la editia aceasta “Angajatori de TOP Bucuresti” se numara Honeywell, Accenture, Vodafone, HP, Oracle, JTI Romania , Intel, EY Romania si multe altele.

Care sunt avantajele participarii la un targ de joburi

Fata de cautarea unui loc de munca prin intermediul platformelor online, la targul de joburi vei putea lua pulsul pietii si chiar ai putea sa intri in contact cu reprezentantii companiilor pentru care ti-ai dori sa lucrezi. De asemenea, aici ai acces la o oferta bogata de joburi, primesti raspunsuri la intrebarile pe care nu le poti obtine online – feedback pe CV-ul tau la zona de CV Experts, recomandari pentru imbunatatirea aplicatiei si participarea la interviurile de grup si individuale.

Programul evenimentului

Vineri

27 martie 2015

10:00 – 18:00

Sambata

28 martie 2015

10:00 – 17:00

Locatie: Sala Palatului, Bucuresti

Care sunt atuurile din CV pe care le cauta angajatorii?      

Potrivit unui studiu hipo.ro, 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 fata de anul trecut. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu.

Leave a Reply