sare

Detoxifiere rapida: baia cu sare Epsom (sare amara)

Tratamente naturiste, Wellness

sare intO baie cu sare Epsom nu e doar relaxanta ci si detoxifianta si are numeroase beneficii asupra sanatatii. Bogata in magneziu, sarea Epsom sau sulfatul de magneziu, ori popular sarea amara, ajuta la refacerea nivelului de magneziu in organism, un element extrem de important pe care de multe ori il ignoram.

Sulfatii din sarea Epsom elimina toxinele si ajuta la absorbtia nutrientilor in corp. Sarea Epsom nu este foarte scumpa, o gasesti la magazinele cu produse naturiste, de obicei la pungi mari.

Sare Epsom are o multime de intrebuintari, iar una dintre acestea este pentru bai detoxifiante care elimina toxinele din organism in timp ce tu te relaxezi in cada. Daca faci regulat bai cu sare Epsom vei constata ca starea ta de bine se imbunatateste si multe probleme mici de sanatate e posibil sa dispara ca prin minune.

Care sunt beneficiile baii cu sare Epsom

Relaxeaza si reduce stresul

Dupa o zi incarcata fa o baie cu sare Epsom si vei observa cat de bine te vei simti dupa aceea. Excesul de adrenalina si stresul storc magneziul din organism. Daca adaugi sare Epsom in apa, magneziul va fi rapid absorbit prin piele, iar starea de relaxare si calm se va instala imediat. O baie cu sare Epsom va imbunatati si calitatea somnului, dar te va ajuta si la concentrare in timpul activitatilor zilnice.

Detoxifiaza

O baie cu sare Epsom este cea mai simpla si rapida metoda de detoxifiere. Sulfatii din aceasta sare ajuta la eliminarea toxinelor prin piele, in timp ce tu te relaxezi.

Regenereaza si trateaza

Sarea Epsom e bogata in mineralele de care pielea noastra are nevoie pentru a-si mentine frumusetea si elasticitatea. Sarea va functiona ca un tratament cosmetic natural si eficient in cazul problemelor de la suprafata pielii, cum ar fi acneea, inflamatiile si poate combate chiar si ridurile. Nu in ultimul rand, vei constata dupa o baie cu sare Epsom ca pielea ta a devenit mult mai catifelata.

Cum procedezi: pune doua cani de sare Epsom in cada cu apa calda. Stai 20 de minute in apa cu sare Epsom inainte de a folosi orice alt produs cosmetic. Baile cu sare Epsom sunt recomandate de 3 ori pe saptamana.

Leave a Reply