detox

5 retete de apa detoxifianta care iti curata ficatul

Wellness

detox intApa simpla in sine ajuta la eliminarea toxinelor din organism, insa cu cateva ingrediente in plus se transforma intr-o adevarata apa detoxifianta cu mult mai multe beneficii pentru sanatate. Combina apa cu alte ingrediente recunoscute pentru beneficiile lor si calitatile detoxifiante si in felul acesta poti sa elimini toate toxinele si sa te asiguri ca organismul tau functioneaza normal.

Apa cu mere si scortisoara

Reteta ii apartine lui Dr. Oz si combina niste ingrediente esentiale pentru cei care vor sa elimine toxinele din organism. Scortisoara stimuleaza organele interne sa se curate singure, iar merele sunt o buna sursa de vitamine si minerale de care avem nevoie tot timpul. Daca vei incepe sa bei in mod regulat aceasta apa, vei vedea rapid si rezultatele.

Apa cu castravete, lamaie si menta

Castravetele este una dintre legumele care hidrateaza foarte bine, pentru ca contine in mare parte apa. Lamaia va ajuta sistemul digestiv sa se curate, iar menta ofera un gust fresh apei, facand-o mai usor de baut.

Apa cu lamaie si piper Cayenne

Piperul Cayenne stimuleaza sistemul circulator, ajuta digestia si regleaza nivelul de zahar din sange. De asemenea, creste temperatura corpului care stimuleaza metabolismul si duce chiar la pierderea kilogramelor in plus. Lamai este un detoxifiant natural, iar in combinatie cu piperul Cayenne stimuleaza ficatul.

Apa care elimina grasimea si te ajuta sa slabesti

O alta reteta de apa detoxifianta, contine grapefruit, unul dintre fructele esentiale atunci cand doresti sa slabesti si in acelasi timp un alt ingredient care ajuta la detoxifiere.

Apa detoxifianta simpla

Cea mai simpla reteta de apa detoxifianta este cea facuta cu suc de lamaie. Pentru a elimina toxinele din organism, stoarce jumatate de lamaie intr-un pahar de apa si bea acesta apa dimineata, imediat dupa ce te trezesti. Acesta este momentul zilei in care suntem cel mai deshidratati, iar asta e cel mai simplu mod prin care ne putem rehidrata. Sucul de lamaie ajuta sistemul digestiv sa intre in functiune si sa fie pregatit pentru o noua zi.

Foto: aheapingspoonful.com

Leave a Reply