detox

Detoxifierea pielii: perierea uscata si exfolierea

Wellness

detox intDetoxifierea pielii este un mod simplu si eficient de a ne curata organismul din interior spre exterior. In plus, starea de bine pe care o ai ca urmare a detoxifierii pielii este de nedescris.
Poti face detoxifierea pielii foarte usor, fara sa te deplasezi la salon sau sa investesti in produse sofisticate.
Perierea uscata a pielii
Perierea uscata a pielii este un mod grozav de a incepe procesul de detoxifiere a pielii. Simplu, placut si cu multe beneficii pentru sanatate. Perierea uscata a pielii stimuleaza circulatia sangelui, sistemul limfatic si elimina toxinele.

Prin stimularea sistemului limfatic toate functiile corpului sunt activate si provoaca detoxifierea, imbunatateste calitatea pielii si tonusul.

De asemenea, ajuta pielea sa se regenereze. Este foarte important ca pentru perierea uscata a pielii sa folosesti o perie cu par natural.

Periaza-ti tot corpul din cap pana in picioare, nu evita nici macar zonele sensibile, periaza de asemenea si in zona inimii pentru ca asta va accelera circulatia sangelui, apoi fa un dus care de asemena, va accelera circulatia sangelui.
Repeta acest procedeu in fiecare zi si dupa 30 de zile vei vedea si vei simti diferenta.
Exfoliere/ Scrubbing
Prin exfoliere celule moarte sunt inlaturate si va ramane doar pielea sanatoasa. Exfolierea va face ca pielea sa arate mai fina, fresh si curata. Cele mai bune scruburi sunt cele pe care le preparam in casa, din ingrediente 100% naturale. Iata cateva idei.
Scrub cu lamaie: 50 grame zahar, 75 grame sare mare, 5 linguri ulei de cocos, 2 linguri miere, suc de lamaie, ulei de masline;
Scurb detoxifiant cu cafea: 1 lingura cafea, 2 linguri zahar, suc de lamaie, 2 linguri sare mare;
Scrub cu fulgi de ovaz: 50 grame fulgi de ovaz, 1 lingura miere, 1 lingura ulei de masline.

Pentru fiecare scrub, amesteca toate ingredientele. Maseaza-ti fata sau corpul cu scrub prin miscari circulare, apoi clateste cu apa calduta.

Foto: thyroidimmunity.com

Leave a Reply