corbu pr

Plaja Corbu, alaturi de locuri exotice in topul celor mai frumoase plaje din lume

Life, Travel

Plaja Corbu a fost inclusa in top 10 cele mai frumoase plaje din lume, alaturi de locuri exotice precum insulele Seychelles, Australia sau Brazilia.

Plaja Corbu a reusit sa reziste curentului capitalist si este si astazi un loc de refugiu pentru turisitii care prefer peisajele salbatice si linistea in vacanta, iar acest lucru le-a atras atentia si celor de la gipsy.ninja care au descoperit bucatica de tarm din nordului litoralului romanesc, in cautarea lor de “colturi de paradis” pe care sa le recomada ca destinatii pentru vara 2015.

“Vara este aproape si dupa temperaturile aspre pe care le-am indurat in aceasta iarna, am inceput sa cautam cateva “bucati de paradis” unde putem sa ne incalzim la soare, sa simtim nisipul fin sub talpi, sa inotam in cele mai cristaline ape si sa ne bucuram de umbra palmierilor. Iata 10 dintre cele mai frumoase si fascinante plaje din lume”, spun cei care au intocmit topul.

Iata recomandarile lor printre care se numara si plaja Corbu din tara noastra.

1. Anse Source d’Argent, La Digue, Seychelles

1

2.  Whitehaven Beach, Whitsunday Islands, Australia

2

3. Rarotonga, Cook Islands

3

 4. Plaja Corbu, Romania4

5.  Pulau Derawan, Indonesia

5

 6. Plage de Piémanson, France67.Flamenco Beach, Puerto Rico

7

8.Cape Maclear, Malawi

8

9. Praia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazil

910.Las Islas Cíes, Galicia, Spain

10

 

“La 35 de kilometru departare de cel mai aglomerat port de la Marea Neagra, Constanta, Plaja Corbu este un taram al pacii si serenitatii. Cei 20 de kilometri de plaja sunt uneori un loc pentru cei care traiesc in corturi. Cetatea Histria, construita de greci un anul 657, poate fi vizitata aflandu-se la doar cativa kilometri distanta de Corbu si la fel si cetatea Enisala, care a fost construita de bizantini”, noteaza cei de la gipsy.ninja despre plaja Corbu.

Plaja Corbu, alaturi de plaja Vadu sunt doua locuri care si-au pastrat inca aspectul salbatic. Aici nu exista magazine, spatii comerciale sau hoteluri si sunt doua dintre destinatiile de vacanta preferate de cei care nu isi doresc altceva decat liniste, relaxare si apa limpede.

Foto:gipsy.ninja; primariacorbu.ro

 

 

Leave a Reply