pasta de dinti

Pasta de dinti cu turmeric si bicarbonat pentru albirea dintilor

Wellness

Preocuparea pentru produsele naturale pe care le punem pe piele, pe par, le folosim in scop cosmetic in general, trebuie sa devina la fel de importanta ca si cea pentru produsele naturale pe care le mancam sau bem.

Asadar, sa ne intoarcem la natura cu totul, dar mai ales cu un zambet memorabil :) pentru ca exista o pasta de dinti pe care o putem prepara acasa si care are un efect de albire incredibil asupra dintilor nostri.

Se face din 3 ingrediente, toate foarte populare la aceasta ora: ulei de cocos, bicarbonat de sodium si turmeric. Uleiul de cocos va fi baza acestei paste de dinti, dar e folosit si datorita calitatilor antibacteriene. Bicarbonatul de sodiu dezinfecteaza si albeste, cat despre turmeric este stiut faptul ca albeste dintii si ii face stralucitori.

Pentru pasta de dinti naturala care albeste dintii avem nevoie de:

3 linguri de ulei de cocos

2 lingurite bicarbonat de sodiu

1 lingurita de turmeric

Amesteca toate cele trei ingrediente pentru a obtine pasta. Pastreaz pasta de dinti intr-un recipient curat, de preferat un borcan de sticla cu capac. Pune pasta de dinti cu turmeric pe periuta de dinti uscata, periaza dintii 1-2 minute, apoi clateste.

In timp foarte scurt vor aparea si efectele si vei vedea ca dintii tai sunt mult mai albi in doar cateva saptamani.

Folosita cu o dieta bogata in vitamine liposolubile A, D, si K 2 si lipsita de anti-nutrientii care distrug mineralele, acesta pasta de dinti naturala preparata acasa poate imbunatati si santatatea dentara.

Foto: periclean.com

Leave a Reply