turmeric par fata

Cum scapi de parul de pe fata cu turmeric

Lifestyle, Tratamente naturiste

Turmeric pentru parul de pe fata – Parul de pe fata poate fi inlaturat cu ajutorul turmericului, acest ingredient minune care continua sa revolutioneze industria cosmetica.

Parul de pe fata este o problema comuna a femeilor. Unele persoane sufera de o pilozitate excesiva pe fata, altele se confrunta doar cu parul nedorit care apare deasupra buzei superioare, dar gratie turmericului aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul unor tratamente cosmetice facute in casa care sunt 100% din ingrediente naturale. Partea si mai placuta este ca aceste tratamente nu sunt deloc dureroase si chinuitoare.

Iata doua masti cu turmeric pentru parul de pe fata

Turmeric si lapte

Turmericul are rolul de a curata pielea si ofera un efect de stralucire tenului. Laptele este de asemenea important si benefic pentru frumusete. Combinarea celor doua ingrediente ajuta la eliminarea parului nedorit de pe fata.

Amesteca o lingura de turmeric cu lapte pentru a obtine o pasta. Aplica pasta pe zona cu par de pe fata, de exemplu deasupra buzei superioare. Lasa pasta sa se usuce aproximativ 20 de minute, apoi, cu degetele curate, prin miscari circulare si ferme indeparteaza masca. Clateste cu apa rece. Aplica masca de turmenic si lapte in fiecare zi, pana cand parul nedorit de pe fata dispare. Cand incepe sa creasca, repeta procedura.

Parul de pe fata va incepe sa creasca tot mai rar si in cele din urma va disparea definitiv.

Turmeric si apa

Turmericul si apa pot fi folosite impreuna pentru a face acasa o masca de fata care va avea acelasi efect: va indeparta parul nedorit de pe fata.

Pune cantitati egale de apa si turmeric intr-un bol, amesteca si aplica pasta pe zona cu par de pe fata. Lasa masca pe fata 30 de minute. Dupa ce s-a uscat, indeparteaza prin miscari circulare si ferme masca, apoi clateste fata cu apa calduta.

Foto: savorylotus.com

Leave a Reply