sare de mare

Sare de mare pentru celulita. Cum se foloseste

Beauty, Tratamente naturiste, Wellness

Sare de mare pentru celulita. Daca aveai impresia ca sarea de mare este folositoare doar pentru gatit, ei bine, nu.

Sarea de mare se poate folosi foarte eficient si in scop cosmetic. De exemplu, sarea de mare te poate ajuta sa scapi rapid de celulita asa cum multe produse cosmetice anti-celulitice nu reusesc.

Sare de mare pentru celulita: Spre deosebire de sarea obisnuita, sarea de mare este obtinuta prin evapoarea apei sarete de mare si este aproape neprocesata si fara ados de chimicale, care se regasesc in sarea de masa. Din aceste motive este o optiune sanatoasa atat pentru uz intern cat si pentru uz extern. Sare de mare se gaseste usor, in orice magazine, si este ieftina.

Atunci cand vrei sa scapi de celulita cu sare de mare, trebuie sa stii ca poate fi folosita pentru peeling, in combinatie cu uleiuri esentiale si diluata in apa de baie. Studiile au aratat ca stimuleaza circulatia, ajuta pielea sa elibereze toxinele si poate reduce semnele externe ale stresului si oboselii care se vad de cele mai multe ori si la nivelul pielii

Cum sa folosesti sare de mare pentru celulita cand faci baie sau dus

Dizolva jumatate de cana de sare de mare in apa ca sa obtii o pasta si aplica pasta pe pielea semi uda in timpul dusului. Alternativ, poti turna sare de mare in apa cand faci baie (adauga si cateva picaturi de ulei esential) si stai in cada cel putin jumatate de ora pentru a simti efectele. Poti avea langa tine si niste sare de mare uscata cu cate iti poti masa pielea prin miscari circulare, in special in zonele cu probleme, adica cele invadate de celulita. Astfel, vei pune si sangele in miscare si vei scapa de toxine mai eficient. Evita sa folosesti apa fierbinte pentru ca aceasta deshidrateaza pielea si poate anula toate efectele benefice ale sarii de mare. Este ideal sa faci bai cu sare de mare de 1-2 ori pe saptamana.

Leave a Reply