scrub cafea

Scrub pentru bronz uniform, homemade

Beauty, Tratamente naturiste, Wellness

Scrub pentru bronz uniform. Vine vara si fiecare isi doreste un bronz uniform. Nu e niciun dubiu, ca dupa ore petrecute la soare, ne asteptam sa capatam bronzul acela perfect, dar pentru asta avem nevoie de un scrub pentru bronz uniform

Bronzul uniform exista, insa trebuie sa ne pregatim din timp pentru asta. Totul incepe cu ceva timp inainte de a ne expune la soare.

Cum ne pregatim pielea pentru bronzat? Incepem cu o exfoliere care sa permita apoi bronzarea uniforma. Asadar, nu doar lotiunile si cremele pe care le folosesti cand mergi la plaja sunt singurele care contribuie la bronzarea uniforma, ci si un scrub homemade din ingrediente naturale, cu care sa iti exfoliezi pielea inainte de plaja.

De acum nu mai e nevoie sa cheltuiesti sume imense pentru un produs exfoliant, pentru ca urmatoarea reteta este simpla, din cateva ingrediente si nu este deloc scumpa.

Exfolierea inainte de plaja este foarte importanta. Pielea care nu este exfoliata corespunzator poate fi uscata, lipsita de fermitate, incarcata si cu acne si cu siguranta, bronzul nu va fi asa cum iti doresti. Foloseste acest scrub de doua ori pe saptamana pentru a putea sa te bronzezi uniform pe toata perioada verii.

Ingredientescrub cafea

Cafea macinata

Zahar brun sau alb, ori poti folosi ambele variante in proportii egale daca ai prin casa

Ulei de corp ( e de preferat sa folosesti un ulei de corp cat mai simplu)

Ulei de arbore de cei ( acest ulei este antibacterian si e ideal pentru tenul acneic. Il gasesti in magazinele naturiste)

Mod de preparare

Intr-un bol pune parti egale de cafea macinata si zahar. Adauga cateva picaturi de ulei de arbore de ceai. Amestecul va fi foarte proaspat si revigorant. Adauga apoi uleiul de corp atat cat sa acopere zaharul si cafeaua macinata din bol. Uleiul de corp va fi mai mult un agent care va ajuta scrubul sa se intinda pe piele, dar este si un bun hidratat mai ales pentru exfoliere.

Citeste si:

Pregatirea tenului pentru plaja: scrub cu rosii si zahar

Scrub pentru corp cu ingrediente folosite in bucatarie

Detoxifierea axilelor – de ce e importanta si cum se face

Detoxifierea pielii: perierea uscata si exfolierea

Remedii pentru calcaie crapate, simple si rapide

Leave a Reply