detox ficat

Detoxifierea ficatului cu ulei de masline si lamaie

Tratamente naturiste, Wellness

Detoxifierea ficatului este foarte importanta. Ficatul joaca un rol primordial in organism si de buna lui functionare depinde starea noastra generala de sanatate.

Detoxifierea ficatului trebuie facuta in mod regulat, insa recomandat este sa apelezi la tratamente de detoxifiere naturiste, cu ingrediente simple, 100% naturale pentru ca sunt eficiente si nu impovareaza corpul in niciun fel.

Cel mai usor mod de a avea un ficat sanatos este sa faci o detoxifiere zilnica, pentru ca un ficat sanatos inseamna vitalitate, energie, buna dispozitie si nu in ultimul rand, un aspect fizic placut. Un alt rol extrem de important pe care ficatul il are este acela ca stimuleza digestia. De asemenea, un alt rol esential pe care ficatul il are este acela ca curata sangele si elimina toxinele din corp.

Cu alte cuvinte, este vital ca ficatul sa functioneze perfect si sa fie sanatos.

Cum faci detoxifierea ficatului cu ulei de masline si lamaie

Pentru aceasta apeleaza la un ritual foarte sanatos si eficient in fiercare dimineata. Imediat dupa ce te trezesti, pe stomacul gol, prepara un amestec de ulei de masline si suc de lamaie. Amesteca-le si bea imediat o lingura din aceast mix sanatos. Abia dupa ce vei lua acesta doza de sanatate, poti sa mananci micul dejun, care de asemenea, trebuie sa fie sanatos. Nu e cazul sa obosesti ficatul cu alimente procesate sau prajeli, bazandu-te doar pe amestecul de ulei de masline si lamaie.

Dupa o luna in care vei lua pe stomacul gol o lingura de ulei de masline si lamaie vei incepe sa vezi si schimbarile. Aspectul pielii se va imbunatati radical, cearcanele de sub ochi vor disparea, vei simti ca intineresti pur si simplu si starea generala, psihica si fizica, va fi cu totul alta. De asemenea, metabolismul va functiona perfect, vei uita de constipatie sau de alte probleme digestive. In plus, te vei simti sanatoasa si plina de energie pentru ca detoxifierea ficatului cu ulei de masline si lamaie ofera rezultate spectaculoase.

Leave a Reply