detox plamani

Detoxifierea plamanilor in 72 de ore

Tratamente naturiste, Wellness

Detoxifierea plamanilor in 72 de ore este posibila daca faci cateva schimbari in stilul alimentar si in modul de viata, in general.

Fumatul si poluarea sunt doua cauze majore ale aparitiei problemelor la plamani. Din fericire exista solutii simple la care putem apela pentru a avea plamani curati. Atentie! Nu e nevoie sa fumezi sau sa te expui zilnic la mediul poluat, pentru a avea plamanii afectati de toxine. Nu exista o regula si nu s-a dovedit ca doar fumatorii sau oamenii care stau in medii toxice intampina probleme la plamani. Se pare ca totul depinde de organism si nu are legatura cu obiceiurile zilnice sau mediul in care stam.

Pentru a avea plamani curati care sa functioneze bine, cel mai sigur este sa ii detoxifiem prin metode naturiste.

Iata cum se face detoxifierea plamanilor in 72 de ore!

In primul rand trebuie sa renunti la toate produsele lactate din dieta. Apoi, in prima zi de detoxifiere a plamanilor trebuie sa bei inainte de culcare un ceai de plante. Acest ceai va elimina toxinele care cauzeaza constipatia. In timpului procesului de detoxifiere, va trebui sa renunti la efortul care ti-ar putea suprasolicita plamanii sau alte parti ale corpului.

Inainte sa mananci micul dejun, stoarce doua lamai in 300 ml apa. Aceasta apa cu lamaie contine antioxidanti naturali care vor imbunatati sistemul respirator.detox plamani

Intre micul dejun si pranz bea 300 ml suc de morcovi. Apoi, bea 300 ml de suc de grapefruit. Acest suc va ajuta la alcalizarea corpului in timpul procesului de detoxifiere. In timpul mesei de praz bea 400 de ml de suc bogat in potasiu, pentru ca potasiu este un tonic natural.

Inainte de culcare bea 400 de ml de suc de merisoare. Acesta ajuta la eliminarea bacteriilor care produc infectiile in plamani.

Poti elimina o mare cantitate de toxine si daca faci o baie fierbinte, timp de 20 de minute. Adauga in apa ulei de eucalipt.

Citeste si:

Detoxifierea ficatului cu ulei de masline si lamaie

Suc pentru detoxifierea ficatului in mod natural

Detoxifiere rapida: baia cu sare Epsom (sare amara)

8 semne prin care corpul tau iti arata ca are nevoie de detoxifiere

Dieta cu orez pentru detoxifierea organismului

Leave a Reply