cresterea parului

Metoda pentru cresterea parului cu 2 cm pe saptamana

Tratamente naturiste, Wellness

Metoda pentru cresterea parului cu 2 cm pe saptamana este foarte simpla. Atunci cand nu esti multumita de coafura pe care o ai, daca te-ai tuns prea scurt si acum regreti sau pur si simplu atunci cand iti doresti sa vezi cum ti-ar sta cu parul lung, aplica aceasta metoda  pentru cresterea parului, extrem de simpla.

cresterea parului inPentru a ajuta parul sa creasca mai repede si sa se regenereze, apelam la o dieta echilibrata, consumam apa in cantitati uriase si luam suplimente. Nici aceste lucruri nu sunt ineficiente, din contra.

La fel de eficient este insa sa incerci urmatoarea metoda pentru cresterea parului cu 2 cm pe saptamana.

Iata in ce consta metoda pentru cresterea parului cu 2 cm pe saptamana:

  1. Alege un ulei natural pe care il preferi in mod deosebit. Recomandate sunt uleiul de ricin si cel de cocos cu beneficii demonstrate asupra sanatatii parului.
  2. Incalzeste-l foarte putin.
  3. Maseaza scalpul cu acest ulei caldut, insista usor si asupra radacinilor. Masajul ar trebui sa dureze 5 minute.
  4. Dupa ce ai facut masajul, apleaca-te cu capul in jos si lasa parul sa atarne lejer. Poti sta pe scaun, canapea, fotoliu, nu trebuie sa stai in picioare.
  5. Mentine aceasta pozitie pentru 4 minute.
  6. Dupa aceea stai cu uleiul pe par pentru 2 ore, ori il poti strange intr-un coc si poti sa il tii si peste noapte, pentru rezultate mai bune.
  7. Clateste-ti parul de ulei. Repeta metoda abia dupa 3 saptamani. Corpul se va obisnui cu fluxul abundent de sange si metoda nu va mai da rezultate.

Aplica aceasta metoda pentru cresterea parului doar daca nu suferi de afectiuni medicale complicate sau grave. Daca ai probleme cu inima, daca ai tensiune arteriale prea mare sau prea scazuta, daca suferi de obezitate sau ai osteoporoza, evita sa incerci aceasta metoda.

Leave a Reply