white smile

Metode pentru albirea dintilor

Beauty, Estetica, Food, Sanatate

Exista mai multe metode pentru albirea dintilor si produse speciale pentru albirea dintilor. Cele mai populare metode pentru albirea dintilor si produse sunt pasta de dinti pentru albire, gelurile speciale pentru albirea dintilor, benzile sau tratamentele speciale facute de medicul dentist.

Albirea dintilor este recomandata persoanelor care au dinti sanatosi. Persoanele cu dinti ingalbeniti obtin cele mai bune rezultate. Aceasta procedura nu este insa recomandata oricui.

Pasta pentru albirea dintilor

Pasta de dinti ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor, datorita elementelor micro abrasive pe care le contin. Unele paste de dinti pentru albire contin agenti chimici sau de polisare care asigura o curatare mai buna a danturii. Pasta de dinti pentru albire ajuta la eliminarea petelor de suprafata si nu contin inalbitor

Paste de dinti pentru albire poate modifica culoarea dintelui cu aproximativ o nuanta.

Benzi pentru albirea dintilor si geluri

Geluriele pentru albirea dintilor au la baza peroxid. Acestea se aplica pe suprafata dintelui cu o pensula mica. Citeste cu atentie instructiunile, pentru ca gelurile difera in functie de concentratia de peroxid pe care o contin. Rezultatele apar in cateva zile si rezultatul final il vei observa in aproximativ o luna.

Benzile pentru albirea dintilor sunt foarte subtiri, aproape invizibile si sunt captusite cu gel de albire pe baza de peroxid. Benzile se aplica de doua ori pe zi, timp de 30 de minute pentru 14 zile. Primele rezultate apar dupa cateva zile de utilizare, iar rezultatele finale intr-o luna.

Apa oxigenata pentru albirea dintilor

Apa speciala pentru albirea dintilor este una dintre cele mai noi metode. La fel ca multe ape de gura, apa pentru albirea dintilor ofera o respiratie proaspata, reduce placa dentara si problemele gingivale. Aceste produse contin ingrediente cum ar fi peroxidul de hydrogen, care albeste dintii. Dureaza aproximativ 12 saptamani pentru a vedea rezultatele.

Citeste si:

Indreptarea dintilor fara aparat dentar

Cum sa arati bine cu aparat dentar ceramic

Care este cel mai ieftin implant dentar?

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Leave a Reply