safir

Aparat dentar Safir, pret

Beauty, Estetica, Food, Sanatate

Un aparat dentar Safir este preferatul multor pacienti in primul rand din motive estetice. Fiind mult mai putin vizibil pe dinti decat un aparat dentar metalic, dispozitivul de safir este alegerea pe care multi cei care s-au decis sa poarte un aparat dentar o fac.

De cele mai multe ori, optiunea este influentata si de pret. Tipul de aparat dentar Safir se gaseste la preturi destul de mari, comparative cu aparatul dentar clasic, ceea ce pentru multi ar fi un dezavantaj. Din fericire, exista multe clinici care au oferte si metode de finantare avantajoase, care permit achitarea in rate, pentru cei care opteaza pentru un tratament de acest fel.

Iata cat costa un aparat dentar Safir in 2015. Preturile sunt cele afisate pe website-urile de prezentare ale clinicilor care ofera acest aparat dentar.

La Orto-Dental exista in aceasta perioada o oferta: aparat ortdontic cu bracketi safir la 2720 ron/arcada. Pretul intreg este de 3400 lei.

(*terapie ortodontica standard, cu aparat cu brackeți safir, nu include avans 30%, include costul activarilor lunare (18 luni) si al aparatului de contenție)

La Ortoexpert pentry aparat dentar de safir platesti 2500 de lei/arcada.

La Smile Expert am gasit aparat dentar Safir la 4000 de lei/arcada.

La clinica Dental Praxis exista o oferta pentru luna aprilie 2015, cand aparatul dentar din safir costa 2499 de lei/arcada. Pretul intreg la care poti gasi acest aparat este de 3400 de lei/arcada.

Clinca Dentesse are aparat dentar din safir la pretul de 2500 de lei/arcada.

La Pro Dent Clinc pretul unui aparat dentar Safir este de 5200 de lei.

La clinca Plaza Dent aparatul dentar safir costa 2800 de lei /arcada.

La Artimplant pretul unui aparat ortodonic fix Safir este de 4150 de lei/arcada.

La clinica Dent Estet pentru aparatul dentar Safir se platesc 100 euro/luna, timp de 12 luni, fara avans si fara dobanda.

Citeste si:

Care este cel mai ieftin implant dentar?

Aparatul dentar Safir

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Aparat dentar: PRO si CONTRA in functie de model

Aparat dentar: cate tipuri exista si care e cel mai bun

 

Leave a Reply