spaghetti cu vin principala

Spaghetti in vin rosu

Food, mooza

Spaghetti in vin rosu este reteta care face valuri pe internet la inceputul lui 2016. Preparatul nu este doar extraodinar de bun, dar arata si intr-un maaaare fel.

Asadar, a venit momentul sa uitam de sosul de rosii si sa il inlocuim cu vinul rosu pentru a face niste spaghetti extraordinare.

Pentru reteta de spaghetti in vin rosu nu ai nevoie de alte ingrediente in afara de cele spaghetti cu vin intpe care obisnuiesti sa le folosesti de fiecare data cand faci paste: sare, ulei de masline, ardei iute, cativa catei de usturoi, poate cateva frunze de patrunjel verde, parmezan.

Pentru un plus de savoare, adauga cateva nuci tocate marunt. Si, asa cum poti banui, mai ai nevoie de vin rosu. Recomandat ar fi Cabernet, dar poti folosi orice alt vin rosu sec.

Modul de preparare

Pune la fiert continutul unei sticle de vin rosu cu cateva cani de apa si adauga apoi spaghetti. Totul incepe sa aiba sens cand pastele devin rosu inchis, pe masura ce absorb lichidul. Vinul rosu adauga un gust usor dulce si multa savoare pastelor.

In plus, daca iti plac mult pastele si mananci destul de des vei observa diferenta intre felurile pe care le-ai mai mancat pana acum si acestea preparate in vin care sunt mult mai usoare. Savuroase si sofisticate, pastele fierte in vin rosu intra fara nicio ezitare pe lista retelelor MUST DO now and forever :)

Daca ideea ti se pare interesanta, atunci incearca sa prepari si tu aceste minunate spaghetti in vin rosu.

Citeste si:

Vinete umplute cu paste

Paste Puttanesca cu ton

Tagliatelle de casa cu sos de branza

Leave a Reply