palmieri-cu-ciocolata_pr

Palmieri cu ciocolata

Food, Fursecuri, Biscuiti, mooza, Retete de prajituri, Torturi

Palmieri cu ciocolata, una dintre cele mai simple retete din seria bunatatilor de patiserie. Pentru palmieri cu ciocolata ai nevoie de 3 ingrediente.  Dupa ce sunt gata ii savurezi in tihna alaturi de o cafea aromata.

Niste palmieri cu ciocolata sunt oricand bineveniti la micul dejun. Inutil de precizat ca pot fi luati si la pachet pentru o doza de energie pe parcursul zilei.

Ingrediente

Un pachet aluat foitaj

Crema de ciocolata

Alune de padure sau nuci macinate.

Mod de preparare

Lasa aluatul de foitaj congelat sa ajunga la temperatura camerei. Intinde aluatul pe blatul de lucru. Pune peste el un strat generos de crema de ciocolata, apoi presara inca un strat de nuca macinata sau alune de padure macinate. Ruleaza aluatul din ambele parti pana la jumatate.

Apoi, pune aluatul rulat la congelator pentru aproximativ 1 ora. Dupa ce sta la rece, scoate ruloul si taie-l felii.

Asaza palmierii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pune tava in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Citeste si:

Placinta cu praz

Placinta cu branza dulce si stafide

Cheesecake cu dovleac si caramel sarat

Prajitura cu mere

Pere in sos de vin rosu

Leave a Reply