oua-umplute-a-la-russe

Oua umplute à la russe

Food, Retete internationale

Oua umplute à la russe asa cum le spune si numele reprezinta o combinatie delicioasa intre celebrele oua umplute si gustoasa salata a la russe care se prepara din legume.

Pentru oua umplute a la russe foloseste oua ecologice, care vor da gust si culoare preparatului, precum si legume crescute cat mai bio.

Reteta de oua umplute a la russe este usor de preparat si vei obtine un delicios aperitiv sau o gustare numai buna de savurat atunci cand simti nevoia sa mananci ceva care sa iti dea energie pentru restul zilei. In plus, ouale umplute a la russe sunt si foarte sanatoase, combinatia de legume cu oua fierte fiind recomandata de multi nutritionisti.

Ingrediente

10 oua

1 cartof mare

1 morcov

1 bucata de telina

Castraveti murati, gogosari murati

Suc de lamaie

1 lingura mustar Dijon

Ulei

Sare si piper

Mod de preparare

Pune ouale la fiert si lasa-le pe foc pentru a deveni tari

Separat pune la fiert legumele, morcovul, telina si cartoful.

Dupa ce legumele s-au fiert, taie-le in bucatele mici. La fel trebuie taiate castravetii murati si gogosarii.

Dupa ce ouale s-au fiert, indeparteaza coaja si scoate galbenusurile. Pastreaza un galbenus, iar pe celelate paseaza-le cu furcuilta si adauga-le peste legumele fierte si muraturi.

Galbenusul pe care l-ai pus deoparte, paseaza-l si amesteca-l cu mustar, suc de lamaie si ulei pentru a forma un sos asemanator cu maioneaza.

Amesteca sosul de maioneza cu legumele fierte si umple jumatatile de albus cu salata a la russe. Presara patrunjel verde peste ouale a la russe si lasa-le la rece cateva ore inainte de a le servi.

Citeste si:

Oua umplute cu avocado

Oua umplute cremoase. Reteta clasica

Cum faci cea mai simpla omleta in doar 2 minute

Omleta frantuzeasca cu cartofi

Cum sa faci un sandvis care nu ingrasa

Leave a Reply