Benzi pentru albirea dintilor: beneficii uluitoare

Beauty, Estetica, Food, Sanatate

Benzile pentru albirea dintilor fac parte din metodele de albire a dintilor pe care sa le incerci acasa. Aceste benzi pentru albirea dintilor sunt la ora actuala cea mai raspandita metoda pentru dintii galbeni sau patati. Metoda cu benzi pentru albirea dintilor continua sa castige teren pentru ca tot mai multe persoane se declara multumite de rezultatele obtinute. Poti folosi  foarte simplu benzi pentru albirea dintilor si nu ai nevoie de recomandarea medicului.

Poti cumpara benzile pentru albirea dintilor de la orice farmacie . Se aplica foarte usor, urmand instructiunile, si vor reda culoarea alba si stralucirea dintilor intr-un timp foarte scurt.
Cum actioneaza benzile pentru albirea dintilor

Benzile pentru albirea dintilor contin peroxid sau inalbitor. Drept urmare, actioneaza asupra dintilor, cam in acelasi fel in care inalbitorul actioneaza asupra hainelor pentru a le albi. Aplica benzile pe dinti respectand instructiunile de pe pachet pentru ca peroxidul sa intre in contact cu smaltul. Acest lucru va permite peroxidului sa indeparteze petele de pe suprafata dintilor. Unele benzi trebuie lasate doar o anumita perioada pe dinti, altele nu.

Beneficiile utilizarii de benzi pentru albirea dintilor

Unul dintre cele mai importante beneficii ale benzilor pentru albirea dintilor este acela ca sunt mult mai ieftine comparativ cu alte tratamente speciale. Benzile pentru albire nu sunt foarte scumpe, pentru ca sunt realizate din peroxid si plastic, doua materiale relativ ieftine.
Un alt beneficiu este acela ca benzile pentru albirea dintilor sunt usor de folosit acasa.  O banda se aplica pe dintii de sus, alta pe cei de jos si se lasa sa actioneze si sa isi faca efectul. De regula, majoritatea benzilor pentru albire se aplica de doua ori pe zi, insa citeste cu atentie instructiunile de pe pachet.

Si nu in ultimul rand, poate cel mai important beneficiu – benzile pentru albire a dintilor au rezultate imediate. Dintii vor deveni mai albi dupa doar cateva zile de la inceperea utilizarii benzilor. Efectele folosirii benzilor pentru albirea dintilor ar trebui sa dureze cel putin patru luni.

Citeste si:

Aparatul dentar Safir

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Aparat dentar: PRO si CONTRA in functie de model

Aparat dentar pentru un singur dinte

Aparat dentar: cate tipuri exista si care e cel mai bun

Aparat dentar, inainte si dupa

Leave a Reply