stomati

Care este cel mai ieftin implant dentar?

Beauty, Estetica, Food, Sanatate

Care este cel mai ieftin implant dentar? Cel care presupune o interventie mai usoara. Pratic, pretul unui implat dentar depinde de starea clinica a pacientului, am putea spune.

De regula, implantul dentar este personalizat in functie de pacient, si nu sunt doua persoane care sa necesite tratamente identice. Pretul implantului dentar este influentat de numarul de consultatii si proceduri si de aceea costul e diferit de la o clinica la alta. Dupa prima programare si dupa consultatie medicul stomatolog iti poate spune pretul exact al viitoarei lucrari.

Din pacate, conditiile economice din ultimii ani ne-au determinat sa reducem mult costurile chiar si atunci cand vine vorba de sanatatea noastra. Trebuie insa sa retii ca un implat dentar este o investitie pe termen lung si trebuie sa fie de calitate si rezistent, chiar daca asta ar presupune o suma mai mare de bani.

Nu mai cauta, asadar, cel mai ieftin implant dentar, chiar daca in momentul de fata nu ai incotro. Poate e important sa stii ca multe clinici s-au adaptat la conditiile actuale si ofera metode de finantare in mai multe rate, reduceri sau oferte. Un implant dentar la un pret mai mic, NU va rezista foarte mult – poti sa cauti parerile unora care au intampinat astfel de probleme dupa ce au ales un implant denatar mai ieftin.

Investeste in dantura atat de mult cat poti, pentru ca sanatatea dintilor iti afecteaza zambetul, increderea in tine, modul in care vorbesti, in care iti desfasori activitatea, capacitatea de a manca corect.

In momentul de fata, pretul mediu al unui implant dentar este de 600 de euro si creste in functie de materiale, tehnica si clinica stomatologica la care te duci.

Pretul unui implat dentar depinde de mai multi factori

Pretul unui implat denatar depinde de brandul si modelul implantului dentar, de materialele care vor fi folosite pentru lucrarea dentara, radiografiile sau tomografiile care sunt necesare si de medicul sau cabinetul in care se va realiza implantul dentar.

Citeste si:

Aparatul dentar Safir

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

Aparat dentar: PRO si CONTRA in functie de model

Aparat dentar: cate tipuri exista si care e cel mai bun

Aparat dentar pentru un singur dinte

 

Leave a Reply