pasta de dinti

Cum alegi cea mai buna pasta de dinti pentru albire

Beauty

Pasta de dinti pentru albire este cel mai folosit produs pentru albirea efectiva a dintilor. Pasta de dinti pentru albire exista in multe variante, fiecare brand de pasta de dinti ofera si acest produs, are o multime de texturi si arome. Spre deosebire de alte tratamente de albire, pasta de dinti este de departe cea mai ieftina solutie.

Dintii patati cu mancare, cafea, ciocolata sau tigari pot fi usor albiti cu pasta de dinti speciala pentru aceasta intrebuintare. Daca folosesti pasta de dinti normala, o poti inlocui cu pasta de dinti pentru albire daca vrei un zambet stralucitor.

Cea mai buna pasta de dinti pentru albire:

Cea mai buna pasta de dinti pentru albire contine peroxid de hidrogen intr-o concentratie mica. Peroxidul de hidrogen este un agent activ care indeparteaza petele. Este folosit in concentratie mica pentru ca o concentratie mai mare poate fi periculoasa, mai ales daca este inghitita si poate arde buzele sau gatul.

Un alt ingredient important care se regaseste in pasta de dinti pentru albire este bicarbonatul de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este un material abraziv care ajuta la inlaturarea petelor de pe suprafata dintilor si este dezinfectant. Amestecul de peroxid de hidrogen si bicarbonatul de sodiu nu trebuie sa lipseasca dintr-o pasta de dinti pentru albire.

O pasta de dinti pentru albire contine bicarbonat de sodiu si siliciu ca ingrediente active. Aceste substante curata foarte bine suprafata dintilor. Siliciul si bicarbonatul sunt doua ingrediente abrazive care inlatura petele de pe suprafata dintilor. Cea mai buna pasta de dinti contine un agent de albire cum este peroxidul de hidrogen si o substanta abraziva.

Cum alegi o pasta de dinti pentru albire

O pasta de dinti pentru albire trebuie sa protejeze impotriva cariilor si tartrului. Trebuie sa contina fluor pentru ca acesta impiedica aparitia cariilor. De asemenea, mentine suprafata dintilor sanatoasa si puternica.

Pasta de dinti pentru albire contine Xylitol care protejeaza dintii si ajuta la reminalizarea lor.

Pasta de dinti pentru albire nu trebuie folosita in exces. Agentii abraziti precum siliciul sau bicarbonatul de sodiu pot distruge smaltul dintilor. Deci foloseste pasta de dinti care are mai putine substante abrazive.

Folosirea in exces a pastei de dinti pentru albire erodeaza smaltul dintilor si dezvaluie un strat galbui numit dentina.

Citeste si:

Benzi pentru albirea dintilor: beneficii uluitoare

Benzi pentru albirea dintilor, preturi si modele

Pasta de dinti cu turmeric si bicarbonat pentru albirea dintilor

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Aparat dentar: PRO si CONTRA in functie de model

Aparat dentar, inainte si dupa

Leave a Reply