dinti galbeni

Dinti galbeni dupa purtarea aparatului dentar

Beauty

Oamenii decid sa poarte aparat dentar pentru a-si indrepta dintii si pentru a-i face sa arate mai frumos.

Acest demers vine insa la pachet si cu o serie de efecte mai putin placute. Purtarea aparatului dentar poate face ca dintii sa arate decolorati sau sa observi ca acestia si-au schimbat culoarea si acum ai dinti galbeni . Da, exact aceasta este impresia pe care o vei avea atunci cand iti pui aparat dentar si sunt multi dintre cei care se confrunta cu aceasta problema deloc placuta.

De ce se ingalbenesc dintii cand porti apart dentar, aceasta este o alta intrebare frecventa pe care o au cei care au decis sa poarte apart dentar si in loc de un zambet perfect s-au ales cu pete pe dinti sau dinti ingalbeniti.

De ce se ingalbenesc dintii atunci cand porti apart dentar:

  • Culoarea aparatului poate fi motivul. Multi specialisti sunt de parare ca o influenta o are chiar culoarea aparatului dentar. Alege cu atentie apartul dentar si nu face rabat de la calitatea acestuia. Este foarte important sa discuti despre culoarea aparatului impreuna cu medicul stomatolog care iti va face recomandarea tinand cont inclusiv de culoarea naturala a dintilor tai.
  • Bacteriile si germenii care se formeaza in gura. Pentru a avea dinti albi nu trebuie sa permiti bacteriilor si germenilor sa se instaleze in gura. Drept urmare, igiena orala este foarte importanta.
  • Fii atent la ceea ce mananci si bei si evita fumatul.
  • Atunci cand porti apart dentar e nevoie sa iti periezi dintii de cel putin 4 ori pe zi.
  • Alege o pasta de dinti care sa ti se potriveasca.

Citeste si:

Aparat dentar: cate tipuri exista si care e cel mai bun

Aparat dentar ceramic – pro si contra

Cum sa arati bine cu aparat dentar ceramic

Aparat dentar, inainte si dupa

Aparatul dentar invizibil – ce nu ti-a spus nimeni pana acum

 

Leave a Reply