turmenic pt

Masca cu turmeric pentru riduri, rozacee si cearcane

Beauty, Tratamente naturiste, Wellness

turmenic int

Masca cu turmeric pentru riduri, rozacee si cearcane. Ador turmenicul, nu atat in mancare, cat pentru minunile pe care le poate face pentru ten. Imi place pentru ca, de fiecare data cand l-am incercat intr-un tratament cosmetic, am obtinut rezultate uimitoare.

Turmericul isi face foarte repede efectul si nu o data am observat cum tenul devine mai luminos si mai fresh instant dupa ce l-am adaugat intr-o masca de fata. Turmericul este o descoperire personala recenta, dar cu siguranta nu voi renunta prea repede la el in tratamentele pentru ten. In mancare nu cred sa il fi incercat pana acum :)

Turmericul este unul dintre cele mai bogate condimente in antioxidanti. Curcuminul, care este extras din turmeric si este ingredientul activ din acest condiment, are efecte curative, este cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant si ajuta in preventie.

Curcuminul are capacitatea de a patrunde adanc in piele pentru a impiedica dezastrul pe care il pot provoca radicalii liberi asupra pielii noastre.

Proprietatile anti-aging, hidtratante si hranitoare, antioxidante, astringente si antimicrobiene pe care le are turmericul sunt uimitoare.Turmenicul, in combinatie cu alte ingrediente, poate reduce liniile fine si ridurile de la nivelul pielii. Este de asemenea benefic pentru tenul gras, pentru ca regleaza productia de sebum. Turmenicul repara problemele tenului, dar il si hraneste si rejuveneaza.

Masca de fata cu turmeric pentru cearcane, rozacee, acnee si cearcane se prepara din 3 ingrediente simple:

Ingrediente

1 lingurita turmeric pudra

1 lingurita de iaurt

1 lingurita miere

Cum aplici masca cu turmeric: Amesteca ingredientele si apoi aplica masca pe fata curata pentru 20-30 de minute. Clateste apoi cu apa calduta.

Poti sa iti aplici masca cu turmeric de cel putin 3-4 ori pe saptamana. Daca ai tenul obosit, cearcane, acnee, atunci e recomandat sa iti aplici masca timp de 2-3 saptamani pentru a obtine rezultate cu adevarat surprinzatoare.

Poti aplica masca cu turmeric si in alte zone predispuse la formarea de riduri si aparitia acneei, in special pe gat si decolteu.

Leave a Reply