Salon Imperial

Salon Imperial, o locaţie elegantă de nuntă, în sectorul 5

Life, mooza, Travel

Salonul Imperial din cadrul Restaurantului Excellence este cea mai elegantă locaţie pentru evenimente speciale, din sectorul 5 al Capitalei. O spun chiar mulţi dintre cei care au ales această destinaţie pentru a sărbători cele mai fericite zile din viaţa lor.

Ideal pentru o petrecere de nuntă plină de rafinament şi eleganță, pentru un botez ca în cele mai frumoase basme, pentru aniversări de neuitat sau petreceri corporate, salonul Imperial oferă celor care ajung aici atmosfera perfectă pentru a se simţi excelent.

5

În această locaţie, situată în zona 13 Septembrie, la mică distanţă de inima Bucureştiului, veți fi întâmpinați de o echipa profesionistă, cu experienţă în organizarea celor mai reuşite evenimente, care vă va oferi recomandări, sfaturi şi consultanţă şi care vă va fi alături din primul moment şi până la finalul petrecerii.

Grija pentru clienţi şi pentru invitaţii acestora este prioritatea numărul unu pentru echipa Excellence, care pune mai presus de orice confortul oaspeţilor şi bună desfăşurare a fiecărui eveniment.

Calitatea serviciilor şi un meniu rafinat sunt celelalte ingrediente care completează întregul şi îl transformă în …nunta perfectă sau o petrecere de botez memorabilă.

Odată ce v-aţi decis să închiriaţi salonul Imperial pentru evenimentul pe care îl doriţi şi principalele detalii au fost stabilite împreună cu echipa noastră, aveţi posibilitatea să personalizaţi întrega petrecere fie prin décor, aranjamente florale şi chiar prin meniul de care invitaţii voştri urmează să se bucure în ziua cea mare.

Ambianţa plăcută a salonului este creată de elementele rafinate de decor şi tonurile calde de crem care pot complimenta armonios nuanţele predominante ale evenimentului sau decoraţiunile pe care le alegeți.

Salonul Imperial oferă un ring de dans amplu şi un sistem de iluminat special.

Capacitatea salonului Imperial este de 100-150 de persoane.

Pentru informaţii legate de salon, meniul de nuntă, ofertă şi rezervări puteţi contacta Restaurantul Excellence sau intrați pe pagina de Facebook .

Leave a Reply